Åbningstider​

​Åben tirsdag til fredag 10 - 16 og lørdag 10 - 13, i dette tidsrum er jeg i butikken. Selvbetjening fra 8 - 22 alle ugens 7 dage, både i butikken og i orangeriet. Betaling via mobilepay i selvbetjeningstiden. Butikken er åben for høflig selvbetjening fra den 24-28/12 fra kl 8-22.

- Tingvej 4 - 9380 Vestbjerg -​

Dag til dag levering ved bestilling inden kl. 12.00 samme dag​​ - gælder ikke mandag, søndag og helligdage.

​Begravelse

En klog mand sagde engang : "At leve, er at rejse"
At skulle sige farvel for sidste gang til en man holder af er ubegribeligt hårdt, der er mange ting der skal tages stilling til for at give den afdøde den afsked han/hun fortjener. Le fleur gør meget ud af at gøre det sidste farvel personligt, og tager sig tiden til at snakke med de efterladte i ro og fred. For sammen at nå frem til en blomsterløsning der passer jeres begravelse. 

Der kan udtrykkes meget med blomster og de kan være med til at fortælle en sidste historie om eller til den afdøde. Havde han/hun en ynglings blomst? En ynglings farve? Elskede hun haven? Var han til det minimalistiske eller bombastiske? Det er alt sammen tanker der er værd at tage med i binderiet, for at gøre dit/jeres farvel personligt.​​

Udfyld formularen med navn og telefonnummer og vi vil ringe dig op snarest muligt.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tingvej 4 - 9380 Vestbjerg

Tlf.: 98 29 86 00

E-mail: Info@lefleur.dk​​

CVR: 27589766​